Elsk det du gjør

Bilde1

Grafisk Design

LABs Design, vet at grafisk design handler om mye mer enn bare å sette sammen elementer. Det viktigste er å ha en klar målsetting for hva du ønsker å oppnå og pga dette velge rett medie og/eller produkt og utforme dette slik at det kan tjene målet ditt på den best mulige måten. Legg personlige preferanser til side og sett målgruppen i fokus. Derfor er det viktig å tenke på hvilke bilder, farger og tekst treffer MIN målgruppe best?

LABs Design kan levere det meste av design for trykksaker, digitalprint og web. Jeg kan enten lage produksjonsklare filer som du selv tar med til trykkeri/produsent, eller du kan la LABs Design gjøre hele jobben frem til ferdig levert materiell.

LABs Design ønsker at du skal lykkes. Ta kontakt med meg idag og la oss skape en forskjell for deg og din bedrift! 

Pris for ny logo / re-design

Bedriftens viktigste visuelle identitet er logoen. Å ha en stilren og vektorisert* logo er avgjørende for å skape et godt førsteinntrykk i møte med nye og potensielle kunder.

*At logoen er vektorisert vil si at du kan plassere den på store objekter og forandre på størrelsen uten at den mister kvaliteten.

Pris kr 7 000,- u/mva

  • 2 logoforslag
  • 2 korrekturrunder
  • Svart / Hvit / Farger

Leveres i filformater som egner seg til alle typer trykksaker og webbaserte medier.
Filformatene er: pdf, ai, eps, jpg og png

Pris for diverse grafisk arbeid

Pris kr. 950,- pr time u/mva

Visittkort, brevark, konvolutter, annonser, brosjyrer, flyveblader, kalendere, salgsprospekter, invitasjoner, takkekort, bilderetusjering, magasiner, kataloger, postkort, skilt (innendørs og utendørs), roll-ups og messemateriell, tapeter og bilreklame.

Close Menu